Kabashitor is sponsored by:~

Friday, January 26, 2007


Hehe... Inilah perkara paling best... I mean... Jangan tahan tahan... nanti pecah kang baru tau... hehe... Tau lah... dari Kluang pi Mersing tu berapa KM... kan jauh tu... aku pun taklah boleh tahan lagi so, aku pi jer kencing merata rata... kah kah kah... Ni jambatan kat Pantai Pasir Lanun kat mersing ni... banyak kerang mati kat bawah jembatan ni lepas aku kencing... hehe



































Hahaha... Ni siapa pula yang amik ni? Porah kamu... hehe... Ni mesti Isa Mopit punya kerja ni... mau amik gambar tersembunyi dalam tandas opis... hehe... Wei, yang guna tandas tu semua lelaki laa... napa nak skodeng lelaki pula... adeii... Oh... Jangan jangan Yati... Eh, takkanlah... dia tu dah 8 orang anak... Termasuk yang dalam perut laa... adeii... Kalau dah takde, alaa... ni mesti aku candid sendiri kot... kah kah kah... Porah!



































Hahahaha... Tau lah... sengaja ni... nak mintak amik gambar... hehe... Wei, apa aku buat kat sini yer? Eh, takkan aku datang saja saja pi kencing jer... alaa... Tak logik laa... hehe... Oh ya, ni kat Gunung Lambak laa... Masa aku gi mendaki gunung ari tu... ye lah... aku dah ingat balik... bab aku mendaki 3 jam kan... so aku pun dah nak kencing sangat lah bab dah tiga jam aku kencing... Ye lah... lau dah tiga jam... Aku rasa, sepa sepa pun nak kencing... hehe.... Tengok muka orang yang marah bab kena skodeng... hahaha... takpe lah... kencing tu kan kalau anjing, makna dia "My Empayar"... Hehe... jan Jeles... Banyak Empayar saya skang... huhu....


































Memang bodoh betul lah... hehe... Sebenarnya aku bukan kencing tu... aku saja saja jak... Itu lah favorite style aku sekarang... hehe... Aku tak suka disamakan ngan orang... Mesti ada trade mark sendiri... yang tiada pada orang lain... huk ala... Ni gambar Christmas baru baru ni... Memang best... Bukan best kencing... best bab buat style kencing dalam Church... bukan nak menghina Tuhan... Hissshhh!!! Aku saja nak wat lawak ngan adik aku... hehe...

No comments: