Kabashitor is sponsored by:~

Monday, January 22, 2007

Hmm... Last nite, arround 06:00pm, im going to BCB Supermarket to buy a DVD... Time mau balik umah, saya jumpa lah nenek tilik... kah kah kah.... ala... yang tepi jalan atas jambatan selalu tu... So, aku pun boring boring... aku nak test la dia... Emm... bagi nombor aku kata... so, dia pun cakap... RM4... hehe... Aku hulur la... Saja nak tengok power dia... Adei... So dia pun jampi jampi lah card tu... Hu ha hu ha... Ntah apa dia sebut tu... cam berbisik ngan mambang dia kot...
Ni lah bentuk daun yang dia baca untuk saya... Dia cakap... Eh, ko seorang jer ke kat Kluang? Ko takde adik beradik ker sini? Aku terkejut la juga... aku cakap... Emm... ya.. Pastu... Ko ni ada 7 adik beradik kan? Hoh aku cakap... sudah... camana ko tau? saya tanya dia balik... Ni aa.. ni... dia tunjuk daun last tu... Pastu, ko ada kereta kah? dia cakap... emm... Aku tunjuk kunci keta bab memang di tangan dah... Pastu, dia cakap... ko jangan drive laju laju kat trafik light... nanti eksiden... ko tu selalu kutuk orang time driving... jan ko peduli pasal orang dia bagi nasihat... Aku pelik juga dia cakap camtu bab tabiat aku memang kutuk orang kalau orang tu lambat sket kat depan... Dia tambah lagi, kalau ko laju... Nanti eksiden... eksiden dekat trafik light... Aku senyum jak... hehe... Pastu ada lah dia cerita sal aku nya love camana... camana hidup aku... senang ker tak... tapi dia tau saya keja goverment... then... dia bagi aku nombor... 758205, 9248... Dia cakap... kalau 6D nda kena ari ni, jangan amik lagi... tapi kalau 9248, boleh amik lagi... Pastu aku tanya... camana no keta aku? 8009 ngan 8616... Emm.. dia cakap, 8009 kena tapi ko kena pow... haha...
Teno lah sendiri... betul lah apa dia cakap... Dia ni ada magik la... aku pun terkejut pagi ni bab ingat kan kebetulan jak semua... hehe... Tapi betul lah... 6D memang nda kena... nanti saya mau jumpa David Blaine pulak... mau teno dia dapat bagi nombor ngan terrer atau saja saja jak... hehe... Emm... Gila... kalau aku kena, hmm... aku dah belanja satu opis makan kedai satu bulan... hehe... Tapi dia cakap, saya tak akan kena kalau beli nombor sendiri... orang bagi nombor baru kena... hehe... lantak lah! haha
Betul lah masuk... teno yang aku bulatkan tu... 2 kali lagi dia keluar... kah kah kah... nyesal aku tak amik 8009 pow... tapi aku mana larat mau pow... TOTO, Magnum, STC... RM12 X 3 dah berapa... hehe... biarlah tu... saja nak cari pengalaman... hehe

No comments: