Kabashitor is sponsored by:~

Monday, June 11, 2007

Hmm... Ingat balik kisah balik kampung time kaamatan dulu... Len kali, lau kaamatan, hati hati la kamu time memandu... banyak orang mabuk... Ni la salah satu daripadanya...

Lau bukan disc brake, tak tau lah keta kami yang abg aku drive... hampir langgar keta bewok ni... ada ka tiba tiba dia pi lompat tu island and pi drive berdepan ngan orang lain... stupid tul...

Apa lagi... kena belasah la ngan abang saya... haha... saya pun ada sepak juga kepala dia kot... dalam 2 atau 3 kali tapi kesian bab dah lebam lebam... pastu berdarah dah mulut dia... isk isk

You under arrest... Dia langgar lori wo... nasib baik anak kecik dalam lori tu nda terbuang pi luar sebab dia langgar...

Cian juga la... Nama jak Rela... Tapi sendiri nda pandai jaga diri...

Kotobian Tadau Tagazo Do Kaamatan 2007... Hehe

No comments: