Kabashitor is sponsored by:~

Friday, May 30, 2008

Hmm... Pernah dengar sal Hai-O Marketing ke? Hehe... Hambe dah joint la beb... Lau nak duit meh sini jumpa saya... jom kita wat duit ngan banyak2 macam... alaa... bayangkan jer poket korang tu keluarkan duit macam mesin... kaching! kaching! kaching!... kah kah kah... Takpe,.. saya baru start je... tapi bulan ni gerenti dapat RM4680... Haaa... lau nak duit.... email saya kat kabashitor@yahoo.com bila-bila masa dan dimana-mana sahaja.... hehe

Cita-cita ku... suatu ari nanti aku nak beli Kapal Terbang Airasia... kah kah kah...Untuk maklumat lanjut, teno je website Hai-O tu... hmm... tapi lau nak senang, sms kat hp aku... 012-8024644... Cakap je,
"AKU NAK TAU SAL HAI-O"...
Anytime and No Hal punyer.... I'll send ma people to let u learn... haha

No comments: