Kabashitor is sponsored by:~

Monday, January 12, 2009

Hmm... Sa mau bercerita cam cerita bedtime story la kunun ni... hehe... Dulu, masa dulu2... dari umur 1 saat sampai skarang,.. hehe... nda pernah ada orang celebrate birthday saya di sekolah... saya nda pernah rasa camana org mau tulis "Happy Birthday To You" besar2 di papan hitam a.k.a papan tulis... satu kali pun nda pernah... alasannya,.. sa birthday tu kana tym sekolah bah... hahaha... so, sampai sa terfikir satu orang... takkan tym sekolah nda pernah celebrate ama schoolmate, tym kerja pun nda pernah juga celebrate ama opismate... bab biasanya, lau mau dekat Christmas, 19hb tu sa sudah cuti... hehe... paling2 pun birthday ama family jak la...... haha... tapi tahun lepas... memang birtday paling banyak kali sa pernah rasa... hahahaha...

Ini kali pertama sa birthday taun lepas... I can call it... pra birthday la... advance kan... baru 05hb, kawan2 saya mau celebrate uda birthday sa... Secret Recipe punya keke lagi pula tu... hahaha...
Nda pa... kita potong jak... teda lilin pun nda pa... kek perisa coklat dan bikin sakit perut kalau makan banyak.... So, ni kali pertama sa birthday sama kawan2 di opis... hehe...

Ini pula kek dari si Pirid dan bini dia si Arni... Thanks cousin... dorang tipu2 sa ni... cakap, mau minta tolong masak bubur... skali sa datang... naa... kana suprise kunun ni... hehe... ada nama darling sa lagi... anduu gia... dia bulan satu la... nda boleh kongsi2... toisaan ku ti... hehe

Ini cara membelah kek dari tengah... hehe... momoluntak nama dia... hehe...
Patut tiup lilin bah baru potong kan? nda pa la... kampung2.. hehe

Lepas tiup, kasi roloi-roloi lu sikit2... dorang nda nampak tu... hehe... So ni kali kedua sa birthday untuk 2008... haha... jan jeles...

Kali ke-3, di opis lagi... dulu kami celebrate sikit jak yang ada... bos, 2nd bos, semua meeting... so, dorang buat lagi kali ke2 punya di opis... hehe... Lagi2 kek perisa coklat... haha... nda pa... thanks dude... hehe

Ni ada jamuan sikit2 lagi selepas putung kek kama... siook moti... hahaha...

Ni kali ke-empat... Hehe... kek sponsor dari sumandak sa yg tersinta... (wek)... hehe... tarikh lain org boleh pilih,.. tarikh sebenar, kami berdua jak... hehe

See... romantik ka kami celebrate birthday tepi pantai... hehe... sambil2 teno laut... hahaha... eh, siapa yang spot ni gambar? haha...

Ini tiup ngan roloi2 pun nda pa... hahaha... napa dua besar, dua kecik jak tu lilin? oo.. ngam la.. sa baru 22 la... hehe... nda mau mengaku 25... haha

Ni cara potongan dari sisi... layer atas sy punya... layer bawah, darling sa punya... hehe

Ooo.. 25 juga pula... ee... kin malu... hehe... Thanks syg... hehe

Ni pula kek tym hari remaja Ayub tahun 2008... haha... hari jadi bersama2 la kunun... sponsor dari modiom... haha... perisa yam... hehe... kali ke-5 sa celebrate birthday untuk tahun 2008... haha

Ramai mogontiring sa ni... Hehe... Clea, kosi, borinda... sa tau kamu bukan bulan 12... haha...

Ini pula birthday ke-6... Sempena Tukar Hadiah PMM sambil2 menyambut kunun hari jadi bersama untuk semua dari bulan 1 sampai 12... haha... sa yang jarang uda ikut PMM pun nda malu juga pi ikut... hehe

Pastu, buat gaya nda senonoh lagi kunun... haha... cara membelah kek (potongan bentuk u)... kamu nda nampak sa buat u... hehe


Hehe... jakun2 semua dorang kek ni... haha... Aauuuh!! (TM Tombotuon)... hehe

No comments: