Kabashitor is sponsored by:~

Monday, April 13, 2009

Yahoo... Sa kana g numbur... tapi sikit sikit la... hehe... lum claim g... haha... See... 8616

Memang sa bernasib baik la minggu ni... hmm... nda pa la... kena sikit sikit pun uda ok ma... haha

Ini bukti pembelian... haha... tapi nda penting... cerita sa ni camni bah... i like tu beat with myself... bukan numbur jak but everything... contohnya gambar awek di bawah ni... maybe 2 minggu lepas, sy Prt Scrn muka dia ni dalam webcam... saya cakap, sa mau teno berapa lama ni anak boleh gumbira dalam satu minggu... hehe

Ni gambar dia 07/04/09, huh... serius gila kan... haha... lau sa mau chat pun nda kana layan ni... haha... memang concentrate gila la sama kerja kunun... hehe

Ni ari berikutnya... 08/04/2009... sama juga... teda variasi di muka... hahaha...

Emm... sudah tukar posisi sikit la... benarnya ni print screen 10/04/2009... haha... tapi masi simpan muka ganas... hehe...

Ni yang laters punya... waa... berseri uda owh... nda pa la... sa kalah beating dalam satu minggu tapi sa manang RM60... hehe... nanti la sa pi claim... hahaha...
Benarnya, kehabisan idea uda bah mau blog apa... jadi,.. ko la mangsa saya yang seterusnya dalam blog ni Castela... ntah apa yg aku post... Hehe...

2 comments:

Admin said...

sya pun inda kana layan dengan orang ni. Dia ckp Orang Polipin tapi kadang2 dia taruh status dalam BM Sabah di YM dia

kabashitor Unlimited said...

oh,... ko pernah pi mengurat dia ka? aiya... dia tu men tingu ym jak... bukan mau chat... haha