Kabashitor is sponsored by:~

Saturday, October 14, 2006

Happy Birthday To Me Year 2002

Hehehe... Ni lah birthday urang miskin ni... hahaha... saya baru lepas main bola trus kena sembur tepung... hehehe... Adik adik saya la tu... bentingal... mama saya pun malu malu jak kena amik gambar... hahahaha Ni la raja penjahat ni... cam toyol jak adik saya masa kecik kecik dulu kan... hahaha.... nanti saya tumbuk ko...
Lilin habis sudah bah... Adei, guna suratkhabar sudah oo... hahaha... cake pun teda cream... hahaha... what da supprise... tapi syok juga bab ada orang ingat birthday kita kan...

Umur saya bukan 1 tahun aa... cuma teda lilin kali... hahaha... gila bah dorang ni... hehe... mau kasi happy saya la tu... kaki bodek sungguh!

Apa lagi... oleh kerana teda cream, saya pun makan sorang sorang lah kek tanpa cream tu... hahaha... dengan lahap lagi tu... hahaha... saya belasah jak... adik saya minta pun saya nda bagi sudah... hehehe
Last last dorang pukul saya sampai saya nakalapik! kah kah kah

2 comments:

maslight said...

wuah u miss ur past ah?

kabashitor said...

mesti maa... hehe