Kabashitor is sponsored by:~

Friday, November 17, 2006

Hehe... kalau nak cakap pasal talent, abang saya ni paling berbakat... walaupun dia ni studi nda berapa pandai... bodoh lah jugak... kah kah kah... tapi saya pun tabik spring lau dia punya bakat... bakat apa? hehe... Dia ni dari darjah dua sudah terrer main gitar... cakap jak lagu apa... lagu yang dia nda pernah dengar pun dia boleh main... hehe... itu satu... kedua, dia ni pandai masak... oleh sebab dari kecik lagi dia ni jaga budak... i mean, aku, charity, lea, max... dia terpaksa masak untuk kami ari ari... hehe... kalau skang, kalau dia pi makan kat restaurant, dia cakap macam ni,... "ni ada garam, ada bawang, ada ini, itu... macam macam..." pastu dia masak balik di rumah pastu sama jak rasa dia... dia guna lidah dia jak untuk tau resipi orang... pastu, dia belajar mekanikal engineering tapi dia terrer wiring punya... elektrik elektrik semua dia tau... sampai penyambungan fiber pun dia tau... pastu, kalau bab kereta, jangan cakap... enjin Ninja Turtle (Land Cruiser Limited) pun dia sudah buka pasang semua enjin... gila dia ni... cuma dia ni pemalas sikit... hehe... nda apa lah... skang dia dah buka restaurant juga... hehe...

No comments: