Kabashitor is sponsored by:~

Friday, November 17, 2006

Hmmm... aku ni orang paling tak berbakat dalam family aku... drum aku pun takde rooling... pastu gitar aku pun yang aku hafal jak... bass lagi teruk... aku boleh main seruling jak laa... pastu kalau keyboard pun, aku boleh lead jak... huk ala... tapi kalau pi jamming, aku jadik vokalis laa... walaupun sora tak best tapi lau nyanyi lagu nirvana teriak teriak nda ikut lyric pun puas hati juga... kalau kami pi jamming, kumpulan kami kena panggil Go Must Best... kah kah kah... bab kami pi jamming bukan mau training... saja mau lepas tensen... nak teriak teriak... nak tunjuk terrer, di rumah boleh... hehe... Hmm... kalau mau cakap, aku dah buat lebih kurang 20 konsert church laa... lebih kot... hehe...

No comments: