Kabashitor is sponsored by:~

Friday, November 17, 2006

Hehe... max ni memang terrer main gitar... teno, bergaya dia pegang gitar kan... hehe... cakap jak lagu apa pun,... dia mesti terrer... nda diragui kalau dia main gitar... hehe... dia belajar sendiri tau... teno orang main gitar... pastu dia pun try try pastu skang memang pandai uda... saya start belajar sejak tingkatan dua tapi dia darjah 3 pun sudah pandai sikit sikit... saya sapai skang nda terrer terrer lagi... hahaha... berbakat kan dia... hehe
kalau mau blajar ngan dia... p jak!
Ni pulak dia tengah main gitar kayu... tanya jer... umpluged pun dia boleh... gitar basses pun dia pandai juga... dia memang waris bakat main muzik ngan brother saya yang lain... pastu dia slumber jer tau... bukan dia bersungguh sungguh mau blajar gitar... dia slumber jer teno orang main gitar pastu dia pun main... skali dapat ikut... porah ko! ko mana boleh kalah kan saya... Huh!...
Hehe... tapi dia ni ok laa... dia bukan kedekut ilmu.... kalau ada orang minta ajar ngan dia,... dia ajar la juga,... cuma kalau nda reti reti juga, dia cakap.. "Buduh"... kah kah kah... tapi buduh dia tu nda bikin takut... dia ketawa ketawa jak... kah kah kah... bengong punya adik kan... hahahaha... kadang kadang dia malas juga lah mau ajar... mau minta duit lu baru nak ajar... pastu nak minta masak mee goreng laa... nak minta beli bun laa... huk alaa... tak best la... kah kah kah!

No comments: