Kabashitor is sponsored by:~

Friday, November 17, 2006

Lea ni pula pandai menyanyi... kalau bukak kelab kan, mungkin dia boleh jadi singer... hehe... suara dia lantang... kalau nyanyi mesti orang tepuk tangan punya... suara dia boleh jadi rock kadang kadang... dia suka nyanyi lagu Hillsongs... Ning Baizura punya lagu pun dia suka... huk alaa... tapi yang paling saya kagum ngan dia ni,... kalau bab bab menyanyi, jangankan lagu melayu,... lagu english, china, thailand, philipino, venuzuela tu semua pun dia hafal... ko bayangkan lah,... lagu Yo Soy Betty La Fea punya lagu yang cepat macam tu pun dia boleh hafal ngan mendengar jak... hehe... apa lah dia ni... kan bagus kalau dia boleh ingat semua rumus matematik kaa... rumus fizik kaa... huk alaa...
Gambar ni time dia menyanyi di Church... lagu dia nyanyi masa Aniversary PMM... dia memang selalu nyanyi dalam church jak... lau di karaoke lum pandai lagi... kalau stakat K-Box boleh laa... nanti saya ajar dia menyanyi di Pub... kalau boleh di Disko ka... hahaha... jahanam adik saya nanti kalau camtu... hehe... Tapi dia di rumah pun karaoke lagi besar dari karaoke Pub... hehe... di rumah boleh melalak suka ati... hehe

No comments: