Kabashitor is sponsored by:~

Saturday, February 10, 2007

Aku memang tidak suka satu benda time aku e-mailing.... I mean... fowarding message... kalau gambar yang fun kah... yang best best tu ok la... ni nda... someone bagi camni... friendship is like this la... like this la... pastu kena foward pi 10 orang laa.. 15 orang laa... pastu, konon konon dulu ada orang tidak foward pastu mati ditimpa lori la... eksiden la.... macam macam laa... saya peduli apa.. bagi saya, fowarding message yang menyatakan persahabatan is like that laa... semua nda ikhlas tu... boring laa... Dia siap reka cerita yang bukan bukan... konon konon 3 tahun yang lalu, ada 2 pasangan bercinta... ketika balik pejabat... ada email ni, pastu dia ignore... waktu balik umah, kena langgar lori... porah... aku nak teno email tu boleh ragut nyawa aku ker... Aku ignore jer.. lau aku tak update blog kang... korang tau la aku dah mati... huhu... Tuhan la yang pegang umur aku... kalau takdir dia bagi mati katak camtu, aku terima jak... kawan sejati takkan pernah nyusahkan orang... so, jan susah kan aku ngan message berantai k... nanti aku sumpah korang jadi tenuk! Huh!

2 comments:

Haizum said...

Aku pun benci forwards. 0_0

I don't know why people keep sending them anyway.

kabashitor said...

Bagus... Ko memang bagus... Mesti ikhlas rite...