Kabashitor is sponsored by:~

Sunday, February 18, 2007

Huhu... Satu lagi dosa sa semalam selain kutuk hyrie ... Semalam saya pi order pizza... lama nda minum sup dia... hehe... Ya lah... Order bab mengidam sudah... hehe... saya minta pizza supreme... yang 4 slice jak... pastu order sup cendawan kah? Ama yang Tuna punya Bread... sa nda suka makan tapi semalam mau try... hehe... and pepsi satu... saya pi order untuk take away la kunun... mau makan di rumah...
Kluang punya pizza tu dekat ngan Maybank, Publick Bank, KFC, OCBC Bank, TOTO, 4D Magnum, RHB Bank... Ada satu pasaraya lagi situ... so, sesak lah ngan keta... Hehe... Mau dijadikan cerita... Tempat saya park keta tu ada satu kenri blocking... cermin gelap... and kenari tu kaler putih... saya tunggu hampir lima minit dalam keta tapi dia belum alihkan lagi... saya pun naik angin laa... saya turun dari keta, sa pi ketuk cermin kenari tu... Tok tok tok... pastu pintu pun kena buka... rupanya takde driver... Kat sebelah tempat duduk tu amoi seksi woo... hehe... Argh aku kata... Boleh tolong pindah keta kah? Emm... sekejap aa... boyfriend saya pegi beli baju dia kata... takpe la... aku tunggu... tunggu punya tunggu,... tak datang lagi... so aku dapat la idea... Aku ketuk lagi.... aku tolong ko alih keta... Ok, amoi tu cakap... saya pun masuk la dalam keta kenari pastu turunkan tekan clucth and masuk gear satu...
Aku baru nak tekan minyak, pastu boyfriend dia datang pula... boyfriend dia marah... Wei! ko siapa? dia cakap... dia ingat aku takut... Aku balas balik... Woi, apasal ko park keta situ? ko takde lesen ker? Nak kena saman? Aku cakap sambil amik wallet aku... Konon konon berlagak polis... Bf dia takut dah... terus senyum kat aku... Aku tambah lagi,... aku langgar keta ko tu pun bukan aku rugi!! porah aku cakap... Pastu dia cakap cina kat gf dia... aku ingat dia kutuk aku... Aku pun sound lagi,... wei, apa ko cakap... sambil sepak pintu keta dia... ko nak cari pasal ker? aku cakap... Pastu dia teno aku semacam jer... Aku gi keta aku, pastu aku start... Aku tekan minyak kuat kuat... takut dia... lari trus... Dia ingat aku ni penakut kot... Mafia sungguh! hehe... padahal kalau dia bawa geng dia, mampus aku nanti... hahaha... Hari ni pun sama juga... tadi aku park keta dekat Kluang Parade, tiba tiba budak tu buang sampah kat sebelah saya... Spontan jer aku soud, Wei,... jangan buang sampah... skali teno bapa budak tu (India) lagi besar 3 kali ganda dari aku... Pastu aku cakap lagi, anak ko buang sampah... hehe... Bapa budak tu teno aku pastu dia senyum... Pastu suruh anak dia kutip balik... Aku bagi salam dari jauh jer.. ok aku cakap... hehe... Gilo!

No comments: