Kabashitor is sponsored by:~

Monday, October 15, 2007

SPOT PHOTO IN SEPT - OCT 2007!



No. 10... Saya sendiri... hehe... ni la spotter yang paling expert di Kluang... haha... Rambut pun uda terpengaruh Naruto... hehe!!



Ok... No. 9, Awek tengah dating ama pakwe dia... Adengan nda patut tidak berlaku... jadi jangan risau... hahaha... awek ni pasang bf lain so sa kena spot la... huhu



No. 8... Awek korea... disyaki prostitue... (abang saya cakap)... hehe



No. 7... Awek tunggu pakwe dia setelah 2 jam tapi masih tak timbul2... Takut dia pi membunuh diri lepas ni... so, saya amik gambar la... adeii...


No. 6.... Memang slek la... ada tempat simpan antena kat belakang... kah kah kah... pemilik kereta, sila cari sendiri... huhu!



No. 5... Awek dalam cybercafe... Walaupun bersebelahan tapi masih lum sedar2 lagi... Memang asyik tol la... max di sebelah pun ndak perasan... wa memang terrer... haha


No. 4... Frederick tengah sembahyang... tapi sebenarnya dia nda sembahyang... cuma tertidur... buktinya,... selepas habis sembahyang, dia masih lagi berkedudukan macamni... ha ha ha
No. 3... Azahar ngan Azril... duduk semeja time makan walaupun di opis memamang cam kucing dan anjing... pantang jumpa mesti gaduh... hehe.... memang ajaib... haha


No.2... Orang ni tengah main solitare time pejabat... baru jam 10.30 am ni... Pegawai kerajaan kat MPK... ssshh... jan kestau... diam diam jak... hahaha



No.1... Haha... sehari sebelum raya, ada juga orang menyamar jadi cina... siap pakai topi dan spek itam pi makan time posa... orang masih kenal la bang... hehe...
Tu jak mat spot ari ni... lain kali la pula... hahahaha

2 comments:

Haizum said...

AHAHAHHAHA

Punya kick tu gambar No. 1.

kabashitor Unlimited said...

sa pun mau ketawa cam ko la... ahahahahahaha