Kabashitor is sponsored by:~

Tuesday, December 05, 2006

350605609454733 - Kamu tau nombor ni? hehe... kamu tekan lah npone kamu *#06# n dial... then no IMEI tu keluar la... thats mean, serial nombor untuk hand phone kamu la... Emm.. camana mau cerita aa... benarnya ini salah satu tabiat buruk saya juga... kalau marah, habis lah semua yang di pegang tu terbang melayang... hehe... ni hp sa satu... yang celcom... dah tinggal serpihan bab jadi mangsa perang israel dan palestine... hehe... tapi hp Nokia 3310 memang tahan lama... selepas sambung sambung, masih boleh dial lagi... kah kah kah...
Hehe... Mata CSI jak yang boleh nampak kesan balingan hp saya ke dinding ni... memang susah mau check juga... huk ala... benarnya hp saya sone ericson pun nda semahal hp saya nokia ni... bab ni lah hp kesayangan saya yang sebenar... ni adiah birthday saya... abang saya bagi... nak tambah kan harga lagi, housing tu dibeli dari Iraq... nampak jak buruk tapi Operation Manager Bina Puri kami Muhannad K Hassan punya tu dulu... saya curi bab dia nak buka bissness di Korea sudah... bodoh nya aku... nda apa lah... nanti aku fix... di kampung ada 5 bijik lagi nokia 3310 mangsa kena baling di dinding... hehe....

No comments: